استیکینگ ارز دیجیتال

استیکینگ ارز دیجیتال چیست؟ 3 روش متفاوت استیکینگ

آیا میدانستید که میتوانید در ازای نگهداری (استیک) ارزهای دیجیتال خود در شبکه، درآمد غیر فعال داشته باشید و همچنین به امنیت شبکه بلاکچین کمک کنید؟

به بیانی دیگر؛ با نگهداری رمزارزهای خود برای کمک به شبکه، سود به دست خواهید آورد و این در حالی است که نیازی به صرف زمان برای این درآمد نیست و حتی زمانی که خواب هستید هم قادر به کسب سود هستید! اما چگونه؟؟!!

آرکاکوین پیشتر در مقاله های قبل خود دراین باره توضیحاتی را ارایه داده بود؛ اما در این مقاله تصمیم گرفتیم تا به تمام جزییات استیکینگ ارزهای دیجیتال بپردازیم و به تمام سوالات حول این محور پاسخ دهیم.

شما میتوانید از طریق دسته بندی آموزش ارزهای دیجیتال به تمام آموزش های آرکاکوین دسترسی داشته باشید و همچنین از تجربه کارشناسان ما برای مشاوره رایگان سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال استفاده کنید.

 

استیکینگ چیست؟

یکی از نقاط اشتراک تمامی بلاکچین ها اعتبار سنجی تراکنش هاست. به عنوان مثال: بلاکچین بیت کوین این کار را در طی مراحلی که استخراج یا ماینینگ (اثبات کار) شناخته میشود انجام میدهد که نیازمند مصرف انرژی الکتریکی بسیار زیادی است. در دنیای بلاکچین روش های دیگری نیز برای اعتبارسنجی تراکنش ها وجود دارد که به طور کلی بتحت عنوان الگوریتم اجماع شناخته میشوند.

استیکینگ

الگوریتم اثبات سهام (Proof of Stake)، یکی از مهمترین روش های اجماع در جهت تایید تراکنش هاست که در انواع متفاوت و حتی مدل های ترکیبی در بلاکچین های مختلف ارایه شده است. غالبا به تمامی این روش ها استیکینگ (Staking)، گفته میشود.

استیکینگ رمزارزها برای هولدرهای یک رمزارز مشخص، قدرت تصمیم گیری و تایید تراکنش ها در شبکه را فراهم میکند. کاربران با Staking ارزهای دیجیتال، توانایی رای دادن، ساخت بلاک، تایید یا رد تراکنش ها و از همه مهمتر کسب درآمد را دارند.

لباس دیجیتال یا Wear To Earn چیست؟ نحوه کار ، مزایا و معایب
مطالعه بیشتر

این فرآیند کاملا شبیه کسب سود از نگه داشتن پول در حساب بانکی، یا دراختیار بانک گذاشتن پول به منظور سرمایه گذاری است. شما میتوانید با نگهداری برخی از ارزهای دیجیتال خاص و استیک کردن آنها در کیف پول ارزهای دیجیتال مانند: تراست ولت، کسب درآمد کنید و به امنیت شبکه نیز کمک بسزایی بکنید.

 

تفاوت الگوریتم اثبات کار با اثبات سهام

در بلاکچین بیت کوین، کاربران برای مشارکت در تامین امنیت شبکه نیازمند دستگاه استخراج یا به عبارتی سخت افزار ماینر هستند؛ تا با دراختیار گذاشتن قدرت پردازش سخت افزار خود در شبکه بیت کوین، تراکنش ها را تایید و امنیت شبکه را تضمین کنند و در ازای انجام این عمل، براساس میزان عملکرد مثبت سخت افزار پاداشی که به عنوان استخراج شناخته میشود را دریافت کنند.

این عمل که به نام الگوریتم اثبات کار شناخته میشود رایگان نیست و نیازمند سخت افزار های گران قیمت و مصرف مقدار قابل توجهی برق است؛ و از همه مهتر تراکنش ها سریع و ارزان انجام نمیشوند.

با معرفی الگوریتم اثبات سهام یا Proof of Stake، به علت سادگی این کار، زمینه ای برای مشارکت عموم در پروژه های بلاکچینی به عنوان یکی از نود های شبکه فراهم شد.

تحت این فرآیند میتوانید رمزارزهای خودرا در شبکه قفل کرده و در ازای پشتیبانی از شبکه پاداش دریافت کنید. دلیل اصلی توجه بسیاری از پروژه های (Defi) به استیکینگ همین است.

 

استیکینگ ارزهای دیجیتال چگونه کار میکند؟

همانطور که بالاتر توضیح داده شد، استیکینگ فرآیند کمک به تامین امنیت بلاکچین و تایید تراکنش ها با نگهداری رمزارزها در ازای دریافت پاداش است. Staking غالبا در بلاکچین هایی که از الگوریتم اثبات سهام استفاده میکنند رایج است.

استیکینگ

بر خلاف شبکه های گواه اثبات کار که از استخراج برای اعتبار سنجی تراکنش ها و ساخت بلاک های جدید استفاده میکنند، زنجیره های بلاک PoS، به واسطه استیکینگ بلاک های جدید شبکه را تولید و اعتبار سنجی میکند. در طی این فرآیند، بلاک های زنجیره، بدون نیاز به دستگاه های سخت افزاری آسیک تولید شده و به جای انجام محاسبات سنگین ریاضی و رقابت برای ساخت بلاک بعدی، فرآیند اعتبار سنجی براساس تعداد کوین های استیک شده انجام میشود.

به طور کلی کاربرانی که مالک تعداد کوین بیشتری باشند، شانس بیشتری برای انتخاب شدن به عنوان اعتبار سنج بعدی را دارند؛ اما استخراج به واسطه دستگاه های ASIC، نیازمند سرمایه گذاری زیادی در بخش سخت افزار و انرژی مصرفی سخت افزار هاست.

مقایسه دوج کوین و بیبی دوج 🦊 4 تفاوت دوج کوین و بیبی دوج کوین
مطالعه بیشتر

 

انواع مختلف استیکینگ

انواع مختلفی از روش های استیک کردن رمزارزها وجود دارد؛ به عنوان مثال میتوان به: استیکینگ سرد (Cold Staking)، استیکینگ قفل شده (Locked Staking) و استیکینگ منعطف (Flexible Staking) اشاره کرد. در ادامه ای روش هارا با هم بررسی خواهیم کرد:

استیکینگ قفل شده (Locked Staking)

لاکد استیکینگ، با هدف پشتیبانی از شبکه بلاکچینی بخصوص و از طریق نگهداری دارایی ها در داخل ولت صرافی به ثمر مینجامد. مادامی که رمزارزهای شما در کیف پول صرافی قفل شده باشد، پاداش Staking دریافت خواهید کرد و به محض برداشت رمزارز از کیف پول صرافی، سود شما از بین خواهد رفت.

اگر شما درخواست برداشت رمزارزهای قفل شده خودرا ثبت کنید، رمزارز مورد نظر و سود به دست آمده از استیکینگ به ولت اسپات شما در صرافی واریز خواهد شد. در تصویر زیر میتوانید لیستی از ارزهای دیجیتالی که میتوانید در صرافی بایننس با این روش استیک کنید را مشاهده کنید.

نکته قابل توجه، بازه زمانی متفاوت استیکینگ و همچنین سود Staking متفاوت، برای رمزارزهای مختلف است که برای انتخاب بسیار حایزاهمیت است. ناگفته نماند که این مدت زمان و درصد سود بسته به وضعیت مشارکت کنندگان متغیر است.

استیکینگ سرد (Cold Staking)

استیکینگ سرد، زیرمجموعه استیکینگ قفل شده محسوب میشود چرا که در این روش دارایی های دیجیتالی در یک کیف پول سرد، که کیف پولی فاقد اتصال به اینترنت است مانند کیف پول های سخت افزاری نگهداری میشوند. تمایل استفاده از روش سرد در بین کسانی که سرمایه بسیار بالایی برای Staking در نظر گرفته اند بسیار بیشتر است چرا که نگرانی نگهداری حجم سنگینی از سرمایه را برای شخص به همراه خواهد داشت.

استیکینگ

به دلیل امنیت بالاتر این روش، قابلیت استیکینگ آفلاین در بین تعدادی از شبکه های بلاکچینی رواج یافته است و تا زمانی که شخص، رمزارزهای خودرا در همان کیف پول نگهدارد، پاداش Staking را دریافت خواهد کرد؛ اما در صورت انتقال رمزارزها به کیف پولی دیگر، سود استیکینگ متوقف خواهد شد.

استیکینگ منعطف (Flexible Staking)

روش استیکینگ منعطف نیز همانند دو روش قبلی، نیازمند نگهداری رمزارزها در یک کیف پول ارزهای دیجیتال به منظور پشتیبانی و تامین امنیت شبکه بلاکچینی است. تفاوت این روش با روش قفل شده، عدم نیاز به بلاک کردن رمزارزهاست.

استیکینگ

این حالت از Staking به کاربر این امکان را میدهد تا ب وجود استیک کردن رمز ارزهای خود در ولت، با آن ها ترید نیز بکند، نیازی به گفتن نیست که شما در این روش نسبت به دو روش قبل از سود استیکینگ کمتری بهره خواهید برد. در عکس زیر میتوانید تعدادی از رمزارزهایی که از روش استیکینگ منعطف پشتیبانی میکنند را مشاهده کنید.

آموزش سایت کوین گکو Coingecko (آپدیت 2023)
مطالعه بیشتر

 

مزایای استیکینگ ارزهای دیجیتال

استیکینگ ضمن پشتیبانی از شبکه و تامین امنیت آن یا به عبارتی اضافه کردن بلاک های جدید به زنجیره و به دلیل وجود امکان درآمدزایی برای کاربران، از محبوبیت زیادی بهره مند شده است. Staking نه تنها باعثشفافیت و امنیت بیشتر شبکه شده بلکه مزایای دیگری هم دارد که در ادامه با هم بررسی خواهیم کرد:

  1. افزایش امنیت بلاکچین

استیکینگ به امنیت، تداوم، رشد و ثبات بلاکچینی که از آن پشتیبانی میشود کمک میکند.

  1. عدم نیاز به سخت افزارهای استخراج

عدم نیاز به سخت افزارهای گران قیمت یکی دیگر از مهمترین مزیت های استیکینگ است.

  1. کاهش مصرف انرژی

از آن جا که الگوریتم اثبات کار، نیازمند مقدار زیادی انرژی برای استخراج است، هدف الگوریتم اجماع اثبات سهام به عنوان جاگزین آن روش، صرفه جویی در مصرف انرژی و رواج انرژی پاک در ازای تامین امنیت شبکه بلاکچین است.

  1. ایجاد درآمد غیرفعال

در حوزه ارزهای دیجیتال از ترید گرفته تا بازی های بلاکچینی یا حتی Yield Farming، روش های زیادی برای درآمد زایی وچود دارد. یکی از این روش های درآمد غیر فعال در ارزهای دیجیتال، استیکینگ است که شما میتوانید با نگهداری کوین های خود، کوین بیشتری به دست بیاورید.

درآمد غیفعال به شما این اجازه را میدهد تا بدون صرف وقت و انرژی زیاد، دارایی شما برای شما پول به دست بیاورد؛ به عبارتی، تنها کاری که نیاز به انجام آن است، نگهداری از رمزارزها در یک کیف پول ارزهای دیجیتال است.

مزایای دیگری از استیکینگ ارزهای دیجیتال

  • منبع درآمدی قابل پیش بینی و امکان محاسبه پاداش دریافتی قبل از تصمیم گیری
  • عدم نیاز به وجود سرمایه زیاد بر خلاف هزینه های بالا دستگاه های ماینر
  • عدم نیاز به مهارت خاص و پیچیده

ریسک ها و معایب استیکینگ ارزهای دیجیتال

از آنجا که Staking به دلیل سادگی و وجود امکان به دست آوردن رمزارز تنها با نگهداری از دارای های دیجیتالی در یک کیف پول، عملی بسیار جذاب است؛ بهتر است کمی در رابطه با ریسک ها و معایب این روش درآمدی بیشتر بدانید و در مورد خطرات موجود احتیاط کنید.

ارز دیجیتال فلوکی اینو چیست؟ معرفی و بررسی ارز فلوکی
مطالعه بیشتر

استیکینگ

همواره باید به این موضوع توجه داشت که پاداش Staking همیشه قطعی نبوده و از برخی عوامل خارجی تاثیر میگیرد و شرایطی برای کسب سود از رمزارزها به واسطه استیکینگ باید فراهم شود.

در ادامه چند مورد از عوامل مهمی که تاثیر بسزایی بر استیک ارزهای دیجیتال دارند را با هم بررسی خواهیم کرد:

  1. دوره و مدت زمان وثیقه گذاری

همانطور که میدانید، بعد از استیکینگ دارایی شما قفل میشود. در مدت زمان از پیش تعیین شده برای استیکینگ، شما قادر به جا به جایی یا معامله رمزارزهای خود نیستید. این مورد برای اکثر رمزارزها صادق است؛ رمزارزهایی مانند: ترون. برای استیک کردن برخی دیگر از توکن ها نیازی به قفل کردن دارایی وجود ندارد و از روش های دیگری برای Staking استفاده میکنند.

  1. حجم نقدینگی و نوسانات

ما هیچگاه نمیتوانیم رفتار بازار ارزهای دیجیتال را کنترل کنیم. ممکن است قیمت در کسری از ثانیه بالا پایین شود و یا حتی ریزش های سنگینی را تجربه کند. اما زمانی که توکن های شما به حالت قفل شده درآمده باشند مدیریت این وضعیت عملی غیرممکن است و تنها کاری که میتوانید انجام دهید تماشای جهت بازار است.

همچنین ممکن است در برخی شرایط نادر، توکن ها نقدینگی خودرا از دست بدهند و در نتیجه ریزش بسیار زیادی را تجربه کنند.

  1. کارمزد تایید کننده یا ولیدیتور (Validator)

در الگوریتم اثبات سهام، ولیدیتورهایی وجود دارند که وظیفه تایید تراکنش های شبکه را بر عهده دارند. ولیدیتور های شبکه باید همیشه دردسترس، فعال و سیستمشان روشن باشد. کاربر میتواند براساس درصد پاداش درخواستی و اعتبار، ولیدیتور موردنظر خودش را انتخاب کند. ولیدیتور ها در ازای تایید تراکنش های شبکه، درصدی را به عنوان کمیسیون از کاربر دریافت میکنند. ولیدیتور قادر است تا هرزمانی که اراده کند، درصد دریافتی را بدون اطلاع قبلی تغییر دهد.

  1. مدت زمان پاداش ها

واریز پاداش Staking به کیف پول شخصی شما ممکن است چندین روز به طول بینجامد. در حقیقت، واریز پاداش ها به ولیدیتور انتخابی شما بستگی دارد و میتواند درهمان لحظه انجام شود یا اینکه مدتی زمان بر باشد. بنابراین؛ اگر قصد انجام استیکینگ را دارید در انتخاب ولیدیتور خود دقت کنید.

 

سیستم پاداش دهی در استیکینگ

پاداش های دریافتی از استیکینگ به پارامترهای مختلفی بستگی دارد؛ پارامترهایی مانند:

  • مقدار رمزارزقفل شده در شبکه
  • طول دوره استیکینگ رمزارز
  • مقدار کل رمزارزهای قفل شده در شبکه

کسب درآمد از استیکینگ ارزهای دیجیتال

با اینکه پاداش و سود حاصله از استخراج، بسیار بیشتر از پاداش Staking است، اما به علت هزینه بالا سخت افزارهای ماینر،میتوان Staking را سودآور تر بشماریم؛ چرا که در استیک کردن رمزارز شما تنها کافی است دارایی های خودرا قفل و منتظر سود آن بمانید.

دیفای 2 چیست و چه تفاوتی با دیفای 1 دارد؟
مطالعه بیشتر

با وجود اینکه امکان ایجاد درآمد غیرفعال از طریق استیکینگ وجود دارد، اما نمیتوان از این روش انتظار یک شبه پولدار شدن را داشت.

یکی از مهمترین سوالاتی که حول محور Staking وجود دارد، چگونگی محاسبه سود استیکینگ یک رمزارز است. در ساده ترین راه، میتوانید از ماشین حساب استیکینگ ارزدیجیتال استفاده کنید. به عنوان مثال: ماشین حساب استیکینگ تراست ولت یکی از نمونه هایی است که اطلاعات بسیار مفیدی همانند سود روزانه، سود ماهیانه و سود سالیانه را در اختیار شما قرار میدهد.

استیکینگ

واژه APR که در تصویر بالا مشاهده میکنید ، مخفف عبارت Annual Percentage Rate یا درصد سود سالیانه است.

 

چه کسانی میتوانند ارزهای دیجیتال خود را استیک کنند؟

با در نظر گرفتن چندین مورد بسیار ساده همه میتوانند از مدل درآمدی Staking استفاده کنند؛ مواردی مانند:

  • استفاده رمزارزمورد نظر از الگوریتم اثبات سهام مانند ترون
  • پشتیبانی کیف پول از استیکینگ ارز دیجیتال مانند تراست ولت یا اتمیک ولت
  • استفاده از سایت های استیکینگ

بهترین ارزها برای استیکینگ

مشهورترین ارزهایی که از الگوریتم اثبات سهام استفاده کرده و قابلیت Staking را دارند عبارتند از:

  • تزوس (Tezos)
  • نیو (NEO)
  • ترون (Tron)
  • کازماس (Cosmos)
  • آنتولوژی (Ontology)
  • کومودو (Komodo)
  • نبلیو (Neblio)
  • پاندی ایکس (Pundi-X)
  • کیوتوم (QTUM)
  • دکرد (Decered)

استیکینگ تتر چگونه است؟

همانطور که میدانید تتر شناخته شده ترین استیبل کوین بازار ارزهای دیجیتال است که از حجم معاملات و میزان نقدینگی بسیار بالایی برخوردار است. یکی از قابلیت های استیبل کوین تتر، امکان استیکینگ آن است که با بیش از 4 میلیارد سکه در گردش فرصت های کسب پاداش زیادی را برای کاربران فراهم کرده است.

در اولین مرحله برای Staking تتر، باید از طریق وب سایت رسمی تتر کیف پول خود را راه اندازی کرده باشید و یا از کیف پول های سایر پلتفرم ها این کار را انجام دهید. شما میتوانید با استفاده از کیف پول هایی همچون Coinomi یا Atomic Wallet، تتر های خود را استیک کنید.

برای استیکینگ تتر باید مقداری از این رمز ارز را در کیف پول خود داشته باشید؛ به این منظور میتوانید با پول فیات تتر مورد نیاز خود را خریداری یا با تبدیل ارزهای دیجیتال دیگر از طریق صرافی های ارزدیجیتال این کار را انجام دهید.

نسبت ریسک به ریوارد (R/R) چیست؟ معرفی 2 اندیکاتور و نحوه ی محاسبه
مطالعه بیشتر

استیکینگ

شما میتوانید تتر های خود را در بسیاری از پلتفرم های مختلف وصرافی های ارزهای دیجیتال استیک کنید و این در حالی است که بسیاری از آنها تنها در ازای ذخیره کردن تتر در پلتفرم خود، بین 6 تا 12 درصد سود به شما پرداخت خواهند کرد.

پلتفرم های بسیاری مانند: Youholder، CoinDCX، Coinloan، Nexo، Ledn، Stormgain ، Bitrue، BlockFi ، CakeDefi و غیره
و همچنین صرافی هایی نظیر: Binance، Crypto.com، Huobi Global، Kucoin، Bitfinex، Bybit، OKX و غیره از استیکینگ تتر پشتیبانی میکنند. باید به این نکته توجه داشت که نرخ بهره استیکینگ تتر بسته به پلتفرم یا صرافی ای که انتخاب میکنید متفاوت است.

مراحل استیک کردن تتر تا حد بسیار زیادی مشابه با Staking دیگر رمزارزهایی است که از الگوریتم اجماع اثبات سهام استفاده میکنند میباشد و به طور کلی 4 مرحله اصلی دارد:

  1. ایجاد حساب کاربری در یکی از پلتفرم یا صرافی های ذکر شده
  2. تایید حساب کاربری و KYC
  3. واریز تتر به پلتفرم یا صرافی
  4. دریافت پاداش استیکینگ

بهترین سایت ها برای استیکینگ ارزهای دیجیتال

یکی از مهمترین چالش ها برای Staking ارزهای دیجیتال انتخاب مکانی مناسب که شامل صرافی ها و پلتفرم های مختلف میشود در جهت استیکینگ رمزارزها است، طول مدت زمان وثیقه گذاری یا به عبارتی قفل شدن دارایی ها و همچنین میزان پاداش دریافتی در قبال Staking، در بین سایت های مختلف متفاوت است.

استیکینگ

به همین جهت تصمیم داریم تا لیستی از بهترین سایت هایی که خدمات استیکینگ را به کاربران ارایه میدهند را معرفی کنیم:

بهترین صرافی های دارای قابلیت استیکینگ

  • Binance
  • Bitpanda
  • Coinbase
  • io
  • Kucoin
  • OKEX
  • Coinex
  • Hotbit
  • Bybit
  • com
  • Kraken
  • Gemini
  • FTX Exchange

بهترین پلتفرم های دارای قابلیت استیکینگ

  • Lido
  • eToro
  • Figment
  • us
  • Aqru
  • LooksRare

بهترین کیف پول ها برای استیکینگ ارزهای دیجیتال

در کنار صرافی ها و پلتفرم هایی که برای استیکینگ موجود است، Staking در کیف پول شخصی به دلیل امنیت بیشتر نسبت به صرافی ها و پلتفرم ها در میان کاربران از محبوبیت بسیار بیشتری برخوردار است. در ادامه تعدادی از کیف پول هایی که از قابلیت استیک کردن رمز ارزها پشتیبانی میکنند را معرفی خواهیم کرد:

  1. کیف پول اتمیک (Atomic Wallet)
  2. کیف پول اکسوس (Exodus)
  3. کیف پول گواردا (Guarda)
  4. کیف پول سخت افزاری لجر (Ledger)
  5. کیف پول تراست (Trust Wallet)
  6. کیف پول هیوبی (Houbi)
  7. کیف پول کوینومی (Coinomi)
  8. کیف پول زنگو (ZenGo)
  9. کیف پول مای کوین تینر(MyCointainer)
چگونه از Glassnode استفاده کنیم 🔎 4 اندیکاتور محبوب گلس نود
مطالعه بیشتر

سوالات متداول

  1. استیکینگ چیست؟

به فرآیندی که کاربران رمزارزهای خود را به منظور تایید تراکنش ها، اضافه کردن بلاک های جدید به زنجیره بلاک و تعمین امنیت شبکه بلاکچین و در ازای گرفتن پاداش از توکن بومی همان بلاکچینی که از آن پشتیبانی میکنند ، در اختیار شبکه میگذارند استیکینگ گفته میشود.

  1. تفاوت میان APR و APY در استیکینگ ارزهای دیجیتال چیست؟

نرخ سود سالاینه که کاربران با استیک کردن رمزارزهای خود در شبکه به دست میاورند، تحت عنوان APR و APY شناخته میشود. باید توجه داشت که سود مرکب در APR در نظر گرفته نمیشود و این درحالی است که APY شامل سودمرکب نیز میشود.

  1. استیک کردن ارزهای دیجیتال چه مزایایی دارد؟
  • افزایش امنیت بلاکچین
  • عدم نیاز به سخت افزارهای ماینر
  • صرفه جویی در مصرف برق
  • فراهم سازی درآمد غیر فعال
  • منبع درآمدی قابل محاسبه و پیشبینی
  • عدم نیاز به سرمایه زیاد
  • عدم نیاز به مهارت خاص و پیچیده

4. استیکینگ چه ریسک ها و خطراتی دارد؟

  • قفل شدن رمزارزها در شبکه در مدت زمانی خاص
  • احتمال ایجاد نوسانات شدید و کاهش شدید نقدینگی توکن
  • کمیسیون تاییدکننده یا ولیدیتور
  • احتمال واریز پاداش استیکینگ در مدت زماین طولانی

گفتار پایانی

استیکینگ یک سرویس مبتنی بر بلاکچین است که به کاربران امکان به دست آوردن رمزارز اضافی را تنها با قفل کردن دارایی خود در شبکه میدهد. بازدهی این کار رابطه مستقیم با طول دوره ای که دارایی خود را در اختیار شبکه میگذارید دارد.

نباید فراموش کرد که استیکینگ ارزهای دیجیتال تنها برای ارزهایی که از الگوریتم اثبات سهام استفاده میکنند قابل انجام است. در الگوریتم اثبات، شما دارایی های خود را برای ساخت بلاک و تایید تراکنش ها در اختیار شبکه گذاشته و دراضای این کار، درصد خاصی از همان رمزارز را به عنوان پاداش دریافت خواهید کرد.

از آنجا که تنها با نگه دارای ارزهای دیجیتال به عنوان هولد بلند مدت میتوانید شرایط ایجاد درآمد غیرفعال را برای خود فراهم کنید، عملی کاملا مثبت و عقلانی محسوب میشود؛ ولی با این حال باید ریسک های آن را بدانید و نهایت احتیاط را انجام دهید.

مشاورین ما در آرکاکوین خدمات زیادی را برای موفقیت شما در این حوزه در نظر گرفته اند که میتوان به آموزش ارزهای دیجیتال ، سبد گردانی و کانال سیگنال اشاره کرد.

در رابطه با استیکینگ همواره باید توجه داشته باشید که:

  • تنها ارزهایی که از الگوریتم اثبات سهام استفاده میکنند را میتوانید استیک کنید

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات

درخواست عضویت

درخواست عضویت

با تکمیل فرم ، درخواست شما برای عضویت در کانال سیگنال یا مشاوره خصوصی یا کپی تریدینگ یا سبدگردانی قابل رزرو است. همکاران ما در کمتر از ۲۴ ساعت با شما تماس خواهند گرفت.